Meidän tarinamme

<transcy>Aware Nutrition on liikunta- ja terveysalan yritys, joka keskittyy Ruotsissa valmistettuihin lisäravinteisiin. Useiden tuhansien tyytyväisten asiakkaiden ja nopean kasvun myötä sosiaalisessa mediassa Aware Nutrition on ottanut paikkansa markkinoilla hyvin lyhyessä ajassa. Lisäravinteiden lisäksi tarjoamme myös treenivaatteita ja tarvikkeita.</transcy>

2019

2020

Sosiaalisessa mediassa näkyvyyden saaminen ja leviäminen, suuren määrän markkinointiin käytetyn ajan ansiosta, johti nopeaan kasvuun sekä tilausten määrässä että valikoiman laajentumisessa. Ei mennyt kuin muutama kuukausi, niin olikin jo aika upgreidata ja siirtää varastoa.

Siitä lähtien yritys on vain jatkanut kasvuaan, niin laajentuneessa tuotevalikoimassa, kuin asiakasmäärässä. Visiomme on aina ollut selkeä. Emme halunneet vain julkaista kaikkia tuotteita samantien ja stressata niistä. Halusimme, että jokainen tuote kehitetään huolellisesti ja ammattimaisesti, sillä idealla että jokainen tuote olisi täydellinen ja ainutlaatuinen. Asiakkaiden kannalta pyrimme siihen, että jokainen olisi mahdollisimman tyytyväinen ja arvostettu, jotta he pysyisivät brädin asiakkaina jatkossakin. Korkealaatuiset ja hyvänmakuiset tuotteemme valmistetaan Ruotsissa GMP-sertifioidussa ympäristössä.


Aware Nutrition on kasvanut autotallista jälleenmyyjälle myymisestä, yhdeksi Ruotsin nopeimmin kasvavista tuotemerkeistä. Kasvu on ollut seurausta kovasta työstä, ja Ruotsissa valmistetuista, korkealaatuisista ja todella hyvänmakuisista tuotteista.

Aware Nutritionin tarkoituksena ei kuitenkaan ollut pelkästään parhaiden tuotteiden tarjoaminen. Halusimme luoda yhteisön liikunnan ja terveyden ympärille, ja inspiroida sekä motivoida ihmisiä tähän terveelliseen elämäntapaan. Jokaisen tulisi tuntea kuuluvansa porukkaan ja olonsa arvostetuksi, sekä pystyä tekemään sitä, mitä oikeasti haluaa.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

"Aware erottuu edukseen kaikista muista brändeistä mitä olen koskaan kokeillut. Asiakaspalvelu, tuotteet, yhteisöllisyys, fiilis ja kaikki muu on aivan mahtavaa. Minulla ei ole koskaan ollut mitään huonoa sanottavaa Awaren tuotteista tai mistään muustakaan. Et tunne oloasi pelkästään heidän asiakkaakseen, vaan myös osaksi heidän menestystä ystävänä. He osoittavat aina kiitollisuutensa somessa erilaisilla lahjoilla jne. Jos joku ansaitsee vuoden yritys -palkinnon, niin Aware. En voi edes kuvitella miten pitkälle tulette pääsemään!"


"Kun kuulin ensimmäistä kertaa Aware Nutritionista, olin aluksi hieman skeptinen. Mutta ensimmäisen tilauksen jälkeen en katunut pätkääkään. Kaikki tuotteet maistuvat todella hyvältä, ei liian makeita vaan täydellisiä makuja. Tein kaksi tilausta alle kahteen viikkoon joten se puhukoon puolestaan. Jos etsit hyviä lisäravinteita tai miksei vaikka vaatteita, et tule katumaan jos tilaat Awarelta. Suuret kiitokset Joelille ja Fabianille heidän hienosta työstään!"

Ota meihin yhteyttä

Teemme kovasti töitä sitoutuaksemme ja antaaksemme asiakkaidemme olla osa kasvuamme. Siksi olet lämpimästi tervetullut esittämään ehdotuksia tuotteista, joita meidän pitäisi kehittää tai vastaavia asioita Awareen liittyen. 

Jos haluat auttaa meitä tässä tai sinulla on muita kysymyksiä, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä
Ota meihin yhteyttä klikkaamalla tätä: info@awarenutrition.se