Meidän tarinamme

<transcy>Aware Nutrition on terveys- ja kuntoiluyritys, joka keskittyy Ruotsissa valmistettuihin lisäravinteisiin. Useiden tuhansien tyytyväisten asiakkaiden ja sosiaalisen median kautta tapahtuvan nopean kasvun ansiosta Aware Nutrition on saavuttanut paikkansa markkinoilla hyvin lyhyessä ajassa. Lisäravinteiden lisäksi tarjoamme myös treenivaatteita ja -tarvikkeita.</transcy>

2019

2020

Sosiaalisessa mediassa näkyvyyden saaminen ja leviäminen, suuren määrän markkinointiin käytetyn ajan ansiosta, johti nopeaan kasvuun sekä tilausten määrässä että valikoiman laajentumisessa. Ei mennyt kuin muutama kuukausi, niin olikin jo aika päivittää ja siirtää varastoa.

Siitä lähtien yritys on vain jatkanut kasvuaan, niin laajentuneessa tuotevalikoimassa, kuin asiakasmäärässä. Visiomme on aina ollut selkeä. Emme halunneet vain julkaista kaikkia tuotteita samantien ja stressata niistä. Halusimme, että jokainen tuote kehitetään huolellisesti ja ammattimaisesti, sillä idealla että jokainen tuote olisi täydellinen ja ainutlaatuinen. Asiakkaiden kannalta pyrimme siihen, että jokainen olisi mahdollisimman tyytyväinen ja arvostettu, jotta he pysyisivät brädin asiakkaina jatkossakin. Korkealaatuiset ja hyvänmakuiset tuotteemme valmistetaan Ruotsissa GMP-sertifioidussa ympäristössä.

Aware Nutrition on kasvanut autotallista jälleenmyyjälle myymisestä, yhdeksi Ruotsin nopeimmin kasvavista tuotemerkeistä. Kasvu on ollut seurausta kovasta työstä, ja Ruotsissa valmistetuista, korkealaatuisista ja todella hyvänmakuisista tuotteista.

Aware Nutritionin tarkoituksena ei kuitenkaan ollut pelkästään parhaiden tuotteiden tarjoaminen. Halusimme luoda yhteisön liikunnan ja terveyden ympärille, ja inspiroida sekä motivoida ihmisiä tähän terveelliseen elämäntapaan. Jokaisen tulisi tuntea kuuluvansa porukkaan ja olonsa arvostetuksi, sekä pystyä tekemään sitä, mitä oikeasti haluaa.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

“Aware eroaa kaikista muista brändeistä, joita olen kokeillut. Asiakaspalvelu, tuotteet, yhteisö, tunne ja kaikki siihen liittyvä on vaan niin hienoa. Minulla ei ole koskaan ollut mitään negatiivista sanottavaa Awaresta tai sen tuotteista. Et tunne oloasi pelkästään heidän asiakkaaksi, vaan myös osaksi heidän menestystään ystävänä. Ja he osoittavat aina kiitollisuutensa sosiaalisessa mediassa ja erilaisilla lahjoituksilla jne. Aware todellakin ansaitsee vuoden yritys -palkinnon. En voi edes kuvitella miten pitkälle tulette vielä pääsemään!"

"Kun ensimmäisen kerran kuulin Aware Nutritionista, olin aluksi hieman skeptinen. Päätin kuitenkin tehdä tilauksen, enkä ole katunut hetkeäkään. Tuotteet eivät ole liian makeita, vaan sairaan hyvän makuisia! Tein kaksi tilausta alle kahdessa viikossa, joten se puhukoon puolestaan. Jos etsit hyviä lisäravinteita tai miksei vaikka mukavaa hupparia, tilaa Awarelta. Et tule katumaan sitä. Suuret kiitokset Joelille ja Fabianille heidän erittäin hyvästä työstään! "

Ota meihin yhteyttä

Teemme kovasti töitä saadaksemme asiakkaamme sitoutumaan ja olemaan osana kasvuamme. Siksi otammekin mielellämme vastaan ehdotuksia tuotteista tai mauista, joita meidän pitäisi kehittää, tai vastaavia asioita yrityksestämme.

Jos haluat auttaa meitä tässä tai sinulla on muita kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä klikkaamalla tätä: info@awarenutrition.se